Trouwen

Het Grachtenhuis is een officiële trouwlocatie!

Trouwen in Het Grachtenhuis kan in verschillende vormen in de avonduren. Van complete avond met ceremonie, receptie en diner tot een korte ceremonie op een doordeweekse avond. Voor welke invulling jullie ook kiezen, wij zorgen samen met onze cateraars voor een onvergetelijke bruiloft.

Ruimtes

De bel-etage van Het Grachtenhuis bestaat uit verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor jullie trouwdag. De Grote Zaal biedt aan 80 zittende mensen plaats voor de ceremonie. Een intiemere sfeer kan gecreëerd worden in de Andriessenkamer of de Voorzaal. Voor een receptie of borrel hebben we plek tot 160 personen. Een sitdown dinner kunnen we verzorgen tot 104 gasten. De ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar ook als geheel. Aan de hand van van jullie wensen maken we een passend voorstel.

Meer informatie over de prijzen en capaciteit vind je hier.

Officiële Trouwlocatie

Museum Het Grachtenhuis is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat jullie op onze locatie officieel voor de wet kunnen trouwen. De gemeente (Stadsdeel Centrum) brengt voor de voltrekking van jullie huwelijk of partnerregistratie leges in rekening. Afhankelijk van dag en tijdstip variëren deze leges tussen de € 503 en € 653. Meer informatie via deze link.

Cateraars

Wij werken samen met diverse vaste cateraars in verschillende prijscategorieën. Wij denken graag met jullie mee over welke cateraar het beste past bij jullie wensen en kunnen jullie met elkaar in contact brengen.

Hier lees je meer over onze cateraars!

Afspraak maken

Jullie zijn uiteraard altijd welkom om het museum te komen bezichtigen. Neem voor het maken van een afspraak contact op met onze eventsmanager Hella van den Eerenbeemt via 020 42 11 656.