Contact

Contact

Bent u geinteresseerd in een van de vele mogelijkheden? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze sales- en eventsmanager Hella van den Eerenbeemt via sales@hetgrachtenhuis.nl of 020 - 42 11 656.
Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om de stijlkamers te komen bezichtigen.

 

Referenties

Referenties zakelijke klanten

''Mooi pand, ziet er verzorgd uit. De eetzaal was mooi aangekleed. De rondleiding was interessant, mede door het gebruik van moderne media''. 
Dirk Groen, Meda Pharma B.V.

“Onder andere de ontvangst, de ruimte, de geweldige tour, jullie bediening en de huisjes als presentjes hebben ervoor gezorgd dat wij onze gasten een warm welkom konden geven. We hebben hier veel complimenten over gekregen. Het heeft tot leuke reacties geleid bij onze gasten. Dus een groot compliment aan Het Grachtenhuis voor jullie belangrijke bijdrage aan het succes van onze conferentie!”
Lucas Mur, ABN AMRO

'Flexibele locatie, prachtige sfeer.' - Jeanine Evers Evenementen

Referenties bruidsparen

'Bijzonder mooie locatie en fantastische service van Het Grachtenhuis' - Jorrit Kuipers

Het Grachtenhuis is een sprookjesachtige trouwlocatie die zowel achter de schermen als op de dag zelf professioneel en toch persoonlijk wordt georganiseerd. We waren onder de indruk van de flexibiliteit en mogelijkheden, en onze gasten waren (net als wij) vol lof over deze prachtige plek! – Lester en Chantal

“Wij hebben een prachtige dag gehad. Ook de gasten waren zeer onder de indruk van de trouwlocatie en aankleding van de zalen en hebben erg genoten van de tour. Laatste werd bijzonder goed ontvangen. De suggestie om de interactieve tour in te lassen heeft met name de hele middag nog een hele speciale impuls gegeven. De gasten uit verschillende groepen (collega's, familie, vrienden) konden toen heel leuk contact met elkaar maken en het brak het ijs.Wij willen Het Grachtenhuis nogmaals bedanken voor de zorgvuldige begeleiding en voor het goed meedenken met ons. We hadden een hele mooie dag!”  - Kalpana en Dirk