Events

Uw evenement

U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke klant. Een vergadering of receptie voor uw bedrijf. Een modeshow of uw productlancering. Een trouwerij. Wat voor event u ook organiseert, Museum Het Grachtenhuis maakt het tot een gegarandeerd succes.

Meteen contact opnemen? Dat kan via sales@hetgrachtenhuis.nl of 020 42 11 656.

Meer informatie over capaciteit en tarieven

Dineren

Zittend tussen het rood velours. Lopend langs de authentieke wandschilderingen van Jurriaan Andriessen. Genietend van het uitzicht op de Herengracht of de bloeiende tuin: dineren kan in vele vormen in Het Grachtenhuis.
U kunt kiezen uit een seated of walking dinner, uiteraard volledig afgestemd op uw wensen.

Klik hier voor onze preferred cateraars

Receptie of borrel

Ook voor een receptie of borrel bent u bij Het Grachtenhuis aan het juiste adres. De stijlkamers zijn de uitgelezen plek om uw speciale gebeurtenis te vieren, uw brainstormdag af te sluiten of de avond in te luiden. Wij verzorgen een compleet arrangement. U komt aan per salonboot bij onze aanlegsteiger en wordt verwelkomd met een glas champagne of wijn.

Gifts

Wat is er leuker dan het afsluiten van uw evenement met een origineel cadeau voor uw gasten? Museum Het Grachtenhuis heeft een uitgebreide giftshop met bijzondere en gepersonaliseerde producten. Wij hebben een aantal geschikte producten voor u op een rij gezet!

Klik hier voor de mogelijkheden