Verhuur

Uw evenement

U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement in de avond. Een zakelijk diner met een belangrijke klant. Een presentatie of receptie voor uw bedrijf. Een modeshow of uw productlancering. Een trouwerij. Wat voor event u ook organiseert, Museum Het Grachtenhuis maakt het tot een gegarandeerd succes.

Meteen contact opnemen? Dat kan via sales@hetgrachtenhuis.nl of 020 42 11 656.

Meer informatie over capaciteit en tarieven

Dineren

Zittend tussen het rood velours. Lopend langs de authentieke wandschilderingen van Jurriaan Andriessen. Genietend van het uitzicht op de Herengracht of de bloeiende tuin: dineren kan in vele vormen in Het Grachtenhuis.
U kunt kiezen uit een seated of walking dinner, uiteraard volledig afgestemd op uw wensen.

Klik hier voor onze preferred cateraars

Receptie of borrel

Ook voor een receptie of borrel bent u bij Het Grachtenhuis aan het juiste adres. De stijlkamers zijn de uitgelezen plek om uw speciale gebeurtenis in de avonduren te vieren. Wij verzorgen samen met onze cateraars een compleet arrangement. U kunt per salonboot bij onze aanlegsteiger aankomen en verwelkomt worden met een glas champagne of wijn. Aansluitend op de receptie of borrel is het mogelijk om te dineren.

Trouwen

Onze stijlkamers bieden de perfecte ambiance om ‘s avonds intiem en stijlvol te trouwen. Het Grachtenhuis is een officiĆ«le trouwlocatie. Je kunt het jawoord geven in de prachtig gedecoreerde Andriessenkamer, in de Voorzaal met uitzicht op de Herengracht of in de Grote Zaal met zicht op de bloeiende tuin. Voor een fraai entree is het mogelijk per boot te arriveren aan onze aanlegsteiger. Een aankomst per koets is ook mogelijk.

Lees meer

Capaciteit & Tarieven

In museum Het Grachtenhuis is in principe alles mogelijk voor 2 tot 160 personen. Wij stellen onze bijzondere locatie in de avonduren met enthousiasme beschikbaar voor uw evenement. We denken graag mee over de invulling van uw evenement.

Lees meer

Contact & Referenties

U bent van harte welkom om het museum een keer te komen bekijken. Maak hiervoor een afspraak met onze sales- en eventsmanager. Het Grachtenhuis heeft al veel tevreden bruidsparen en zakelijke klanten mogen ontvangen. Benieuwd naar referenties?

Klik hier

Gifts

Wat is er leuker dan het afsluiten van uw evenement met een origineel cadeau voor uw gasten? Museum Het Grachtenhuis heeft een uitgebreide giftshop met bijzondere en gepersonaliseerde producten. Wij hebben een aantal geschikte producten voor u op een rij gezet!

Klik hier voor de mogelijkheden

Groepen

Maak uw ontvangst compleet met een bezoek aan de permanente expositie van Het Grachtenhuis. Deze multimediale tour is uitermate geschikt om in groepsverband te bezoeken. Het Grachtenhuis hanteert speciale tarieven voor groepen en daarnaast kunt u extra opties bijboeken.

Lees meer over groepsbezoek