Arrangementen

Welkom!

U bent met uw school of groep van harte welkom in Het Grachtenhuis. De multimediale tour is uitermate geschikt om in groepsverband te bezoeken. Het Grachtenhuis hanteert speciale tarieven voor schoolklassen, of voor groepen vanaf 15 personen. Daarnaast kunt u extra opties bijboeken.

Voor informatie of reserveringen voor een van onderstaande opties kunt u contact opnemen met Het Grachtenhuis via mail@hetgrachtenhuis.nl of 020 42 11 656.

Koffie/Thee & Taart

Waan uzelf voor even een bewoner aan de Herengracht. Voorafgaand of na afloop van het bezoek aan de tour wordt u ontvangen in een van de stijlkamers met koffie of thee en appeltaart. Een complete ochtend of middag uit.

Deze optie kost €7,50 per persoon met een minimum van 15 personen. U kunt boeken via mail@hetgrachtenhuis.nl.

Inleiding

Hoe meer je weet, hoe meer je ziet. Een bezoek aan het museum maakt dat u voor altijd anders naar de grachten zult kijken. Vindt u het leuk om daarnaast nog meer te horen over het museum? Dan is deze inleiding echt iets voor u.

De inleiding wordt door een van onze medewerkers gehouden en is beschikbaar voor groepen tot 35 personen. De introductie is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Dit arrangement kost €50,- per groep en dient gereserveerd te worden via mail@hetgrachtenhuis.nl.