Arrangementen

Welkom!

U bent met uw school of groep van harte welkom in Het Grachtenhuis. De multimediale tour is uitermate geschikt om in groepsverband te bezoeken. Het Grachtenhuis hanteert speciale tarieven voor schoolklassen, of voor groepen vanaf 15 personen. Daarnaast kunt u extra opties bijboeken.

Voor informatie of reserveringen voor een van onderstaande opties kunt u contact opnemen met Het Grachtenhuis via mail@hetgrachtenhuis.nl of 020 42 11 656.

Prijzen

Voor groepen vanaf 15 personen biedt Het Grachtenhuis een speciaal tarief van € 9,- per persoon. Kinderen van 6 t/m 17 jaar betalen € 4,- en kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang.

Het is ook mogelijk om na sluitingstijd een bezoek te brengen aan Het Grachtenhuis; zo heeft u het museum helemaal voor u zelf. U betaalt dan € 15,90 per persoon met een minimumafname van €397,50. Deze optie is beschikbaar tot 21:00 uur.

Koffie/Thee & Taart

Waan uzelf voor even een bewoner aan de Herengracht. Voorafgaand of na afloop van het bezoek aan de tour wordt u ontvangen in een van de stijlkamers met koffie of thee en appeltaart. Een complete ochtend of middag uit.

Deze optie kost €7,50 per persoon met een minimum van 15 personen. U kunt boeken via mail@hetgrachtenhuis.nl.

Inleiding

Hoe meer je weet, hoe meer je ziet. Een bezoek aan het museum maakt dat u voor altijd anders naar de grachten zult kijken. Vindt u het leuk om daarnaast nog meer te horen over het museum? Dan is deze inleiding echt iets voor u.

De inleiding wordt door een van onze medewerkers gehouden en is beschikbaar voor groepen tot 35 personen. De introductie is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Dit arrangement kost € 50,- per groep en dient gereserveerd te worden via mail@hetgrachtenhuis.nl.

Privé Tour

Na een bezoek aan Het Grachtenhuis op ontdekkingstocht over de Amsterdamse grachten? Dat kan! Een van onze enthousiaste gidsen neemt u en uw gasten mee langs al het moois dat de Amsterdamse grachten te bieden hebben. U kunt kiezen voor een wandeling of een vaartocht in een klassieke salonboot of open sloep.

U boekt de tour via mail@hetgrachtenhuis.nl. De prijs varieert door het aantal personen en de keuze voor wandeling of boot. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kinderfeestje

Een onvergetelijke verjaardag aan de gracht! Samen met een museumdocent op avontuur door de tour van Het Grachtenhuis en daarna taart en limonade eten. Er is ook een cadeautje voor de jarige.
De kosten bedragen € 175 met een maximum aantal kinderen van 14 per feestje.

U boekt het feestje (minimaal twee weken van te voren) via mail@hetgrachtenhuis.nl.

lees meer over kinderfeestjes

Plastic Vissen

Samen met Plastic Whale gaat Het Grachtenhuis de strijd aan voor een plastic-vrije grachtengordel. Wanneer u als groep of bedrijf mee vist met Plastic Whale heeft u niet alleen een leuke dag met collega’s, vrienden of familie, u werkt ook nog eens samen aan een mooi doel: de Amsterdamse grachten plasticvrij maken. Een Plastic Whale-arrangement kan zo uitgebreid als u wilt: van de combinatie van tour in Het Grachtenhuis en een uur onvervalst vissen tot een uitgebreide dag inclusief ontbijt, lunch of een borrel.

Lees meer